Bedrijf
Schonenberg Reklame uit Druten zorgt voor een professionele uitstraling
In Druten is het landelijke bekendheid genietende Schonenberg Reklame gevestigd. Het bedrijf, dat is gespecialiseerd in buitenreclame, heeft professionaliteit en kwaliteit voorop staan en realiseerde reeds vele projecten door heel Nederland. Oprichter en directeur van Schonenberg Reklame dhr. Schonenberg vertelt.
Hele traject
"Schonenberg Reklame is gespecialiseerd in buitenreclame in alle soorten en maten, denk aan gevelbelettering, bouwborden, reclamezuilen, reclameborden en lichtbakken. Wij staan de klant bij tijdens het hele traject: van advies tot ontwerp tot productie tot installatie. Sinds de oprichting in 1985 heeft ontwikkeling op het gebied van design en techniek altijd centraal gestaan. Zonder uitzondering zijn onze medewerkers dan ook specialisten in hun vakgebied. Samen met de goede onderlinge communicatie zorgt dit ervoor dat onze producten altijd van topkwaliteit zijn, qua ontwerp, materiaalkeuze en afwerking. Neem het project in Nieuwegein: hier installeerden we eind vorig jaar een zeer innovatief lichtwandsysteem in de parkeergarage van een groot winkelcentrum."
brochure
Succesvol zakendoen
In de huidige samenleving zijn imago en marktprofilering van levensbelang. Schonenberg: "Succesvol zakendoen betekent dat men je product of dienst wil kopen. Een professionele uitstraling is hierbij onmisbaar en buitenreclame speelt een grote en belangrijke rol. Er zijn dan ook zeker redenen te noemen om er juist nú aandacht aan te besteden: men laat zien dat het goed gaat, bouwt naamsbekendheid op en realiseert een nieuwe uitstraling." Het mag duidelijk zijn: Schonenberg Reklame is klaar voor de toekomst en zorgt dat klanten dat ook zijn.
Al decennialang gedreven reclamemakers
Schonenberg Lichtreclame werd in 1985 opgericht door de huidige directeur dhr. Schonenberg junior samen met zijn vader, dhr. Schonenberg senior. Vanaf het begin was hun drijfveer om met buitenreclame de professionele uitstraling van bedrijven te bevorderen. Buitenreclame speelt een zeer belangrijke rol bij het effectief profileren van bedrijfsimago.
Koploper in vernieuwing
Sinds 1985 is in de wereld van de buitenreclame niet veel hetzelfde gebleven, en van meet af aan loopt Schonenberg Reklame voorop op het gebied van design en techniek. In de begintijd waren klassieke lichtreclame en gevelbelettering nog de norm, tegenwoordig kan buitenreclame nagenoeg elke vorm aannemen met gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Dhr. Schonenberg senior wist dat je altijd moet investeren in vernieuwing van je bedrijf en je kwaliteit om de dienstverlening op een nóg hoger plan te brengen. ‘De oude’ Schonenberg was dan ook een drijvende kracht in het bedrijf. Hij kende alle klanten persoonlijk en kon het na zijn pensionering in 1996 dan ook niet laten om nog dagelijks naar de zaak te komen.
Schonenberg gaat verder in dezelfde lijn
Dhr. Schonenberg: “Feitelijk bleef mijn vader tot vlak voor zijn overlijden in maart 2012, op 81-jarige leeftijd, actief in het bedrijf. Voor mij als volgende generatie is het altijd bijzonder geweest om zo met hem te kunnen samenwerken. Ook in de toekomst willen wij Schonenberg Reklame in dezelfde geest voortzetten: onze klanten kunnen rekenen op een gedegen advies, de nieuwste mogelijkheden en technieken en mooie ontwerpen die met grote precisie worden uitgewerkt tot en duurzame en effectieve reclameobjecten. Dat is en blijft onze specialiteit: alle soorten buitenreclame naar de wens van de klant en in topkwaliteit”