Nieuws
Nieuwe lasertafel staat garant voor precisie
Met onze nieuwe, geavanceerde 2x2m lasertafel snijden wij alle metalen en kunststoffen zeer scherp en nauwkeurig volgens CAD-CAM werktekeningen. U profiteert vanaf nu van deze bijzondere precisie en nauwkeurigheid voor alle vormgesneden reclameobjecten.

Perfecte reclame
Wilt u verlichte doosletters of vlakke stalen letters of opvallende reclame dankzij een uitgesneden vorm? Natuurlijk verwacht u dat het resultaat er piekfijn uitziet, perfect past en goed sluit. Laat uw reclameobject dan maken bij Schonenberg Reklame. Onze vakmensen zullen uw verwachtingen nog overtreffen gebruiken dankzij de nieuw lasertafel en onze andere geavanceerde apparatuur!
Innovatieve en duurzame lichtreclame bij Schonenberg
Schonenberg Reklame biedt vanaf heden twee nieuwe, zeer innovatieve producten aan. De stijlvolle Solarzuil werkt volledig zelfstandig op zonne-energie en versterkt uw duurzame imago. Het moderne Design Gevelframe maakt gebruik van slimme technieken en duurzame waterdichte ledverlichting. Voor een sprankelend effect, snelle montage en lange levensduur. Met deze nieuwste technieken en de jarenlange ervaring van onze vakmensen maken wij van reclame-uiting een duurzame en opvallende blikvanger!
Tuincentrum Bull (Beuningen)
Restyling van de entree van tuincentrum Bull in Beuningen waarbij gebruik is gemaakt van inwendig verlichte doosletters met energiezuinige LED-verlichting.
Megastores Den Haag
Met medewerking van Schonenberg Reklame onderging Winkelcentrum Megastores in Den Haag een algehele metamorfose. Schonenberg Reklame plaatste nieuwe, haakse signings (schuine en rechte variant). Verder werden 16 megalampen gemaakt (3750 cm hoog en 1750 cm breed), met verwisselbare thema’s per seizoen. Daarnaast is  958 vierkante full color belettering aangebracht, 38 lichtreklames en 6 peperbus abri lichtreklames!
Pour Vous
Onlangs was de aftrap van het geheel opnieuw aankleden van de filialen van Parfumerie Pour Vous. Filiaal Breukelen was als eerste aan de beurt. Eigenaar Van der Linden is zeer content met de nieuwe, exclusieve uitstraling van zijn zaak. Schonenberg Reklame gaat vóór het einde van 2011 alle 70 filialen voorzien van een soortgelijke exclusieve geveluitstraling.